vrijdag 3 augustus 2012

Dag 31: kastje ophangen

Vandaag al vroeg uit de veren omdat ik straks moet gaan werken en dan tot morgenmiddag bezig ben. Dus nu nog even tijd voor een klusje.
Zoals ik al verteld had ben ik gisteren naar de zweedse meubelgigant geweest. Daar heb ik onder andere ook een medicijnkastje gekocht.
Ik heb namelijk op verschillende blogs al gelezen dat je medicatie eigenlijk helemaal niet in de badkamer mag bewaren omdat het daar te vochtig is. Op zich wel logisch...maar waar bewaar je het dan?
Ik weet dat er op mijn werk al verplicht gesteld is om een kastje met een slot te gebruiken voor medicatie zodat de clienten (ik werk met kinderen) er niet zomaar bij kunnen komen. Dus dat is dan meteen ook wel handig.
Ik ben in mijn keuken al wat aan het reorganiseren geweest en toevallig had ik daar nog een mooi plekje over.
Let ook even op de superhandige opbergmanier voor mijn inpakpapier! Die had ik al eerder opgehangen en het werkt echt perfect. Geen gehannes meer met rollen die omvallen of uit elkaar rollen. Stuk knutselkarton er in om de kleur mooi aan te passen aan de rest van de keuken en klaar is kees! Helemaal super!
De andere is bedoeld voor alle plastic tasjes die het huis binnen komen, ook meteen mooi opgeborgen.

Maar ik was nu aan het vertellen over het kastje. Die moest dus daarboven komen te hangen.
Twee gaatjes boren, pluggen en schroeven vinden, waterpas ophangen natuurlijk...het klinkt als een heel gedoe en normaal duurt het ook maanden voordat ik aan zo'n klusje begin, maar nu heb ik het maar meteen gedaan. En voila...

Helemaal zelf gelukt! En ik vind het er prima uitzien.
Het volgende klusje: het badkamerkastje uit gaan pluizen om alles netjes op te bergen...

1 opmerking:

  1. Wat n goed idee voor die houders om daar (rood) karton binnen in te doen! Neem ik acuut van je over! Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen